DNY MARIANNE SLEVA 30 % ❤️

Magazín Bzzzučíme, Strana 7

Heřmánek, všelék na každý den. Jak vypadá, kde roste, čím pomáhá?

Víte, jak krteček uzdravil myšku? Sova od starého dubu listovala v moudré knize a řekla: „Jedin...

iGlanc.cz, říjen 2023: článek Zázračný med na imunitu: Zkuste…

Internetové stránky populárního dámského časopisu Glanc pokračují v šíření medové osvěty. První...

Jablečný závin s medem

Recept na jablečný závin s medem je skvělý na víkend i všední den. Není sice štrúdl jako štrůdl...

Podzim se blíží, bacily se houfují. Máte dostatek medu?

Podzim klepe na dveře. Podívejte. Slimáci soutěží s houbaři, kdo bude první u hříbku pod smrčke...

Pohankové soba nudle s tofu a zázvorovým medem

Klasika, znáte to: nestíháte a hlad zaháníte nějakou rychlovkou. Ale i když v září vůbec nezvládáte,...

Domácí svačinové müsli tyčinky

Domácí müsli tyčinky jsou ideální zářijová svačinka, když nestíháte. Hodíte je do kabelky či aktovky...

Aspartam a ostatní „nebezpečná“ sladidla

Posledních pár týdnů se v médiích hojně probírá aspartam. Důvod? Světová zdravotnická organizac...

Zázvor lékařský jako lék na řadu nemocí. Uleví, pomůže a chutná

Liška moc dobře věděla, proč běžet k Táboru. Táhla se s docela pěkným pokladem, za takový ...

Termosolární úl – jak funguje a proč ho máme

Možná už jste někdy slyšeli o úhynech včel kvůli varoáze. Tohle onemocnění pro včelaře představuje f...

Host Radiožurnálu, září 2023: rozhovor o včelaření

Povědět něco o chovu včel a výrobě medu rozhlasovým posluchačům? Proč ne. I proto jsme s radost...

Tipy na školní svačinu. Jak ji udělat chutnou a zdravou

Nový školní rok je tady a s ním i každodenní příprava školních svačin. Mám pro vás několik tipů, jak...

Dub je strom bohů a také zdroj skvělého medu

Svou velikostí dub vždycky přitahoval pozornost. Lidé uctívali jeho dlouhověkost, blesky tancovaly p...

iGlanc.cz, září 2023: článek Krutý osud – Pokud včely zemřou…

Naše farma Včelařství Domovina cítí odpovědnost nejen za region, kde včelaří, ale i za celý svět. Vč...

Jahodová medová granola

Jahodová medová granola, to je chuť časného léta ve sklenici. Pokud je vám líto, že jahodová sezóna ...

Levandule, královna mezi bylinami. Krásná, skromná, medová

Levandule? Někoho v myšlenkách přenese do francouzské Provence, jinému v hlavě rozezní tón...

Kaštan není jedlý, ale med je z něj vynikající

Když se řekne kaštan, skoro každý si hned představí pochoutku populární hlavně o Vánocích. Když se ř...

Akát dává jeden z nejlepších medů. Napovím, proč

Jestli lze nějaký strom považovat za urputného válečníka, který dobývá nová území a ve svém okolí ne...

Francouzské tousty s labné a višňovým medem s aronií

Francouzské tousty mohou být vyváženou snídaní, kterou připravíte za pár minut. Držte se našeho rece...

Používáme ověření věku Adulto