Borůvkové Medvědccino s medem
Ochucený med je ideální pro přípravu teplého mléčného nápoje. Příprava je přitom velmi jednoduchá. A jelikož do medu přidáváme úžasné suroviny, jako je lyofilizované ovoce, může být tento nápoj zcela přírodního složení. Jak si připravíme borůvkové Medvědccino?
Recept na borůvkové Medvědccino s medem
Na Medvědccino potřebujeme:
- mléko,
- borůvkový med.
Postup přípravy borůvkového Medvědccina s medem
Příprava je velmi jednoduchá. Hrneček se skládá ze 2/3 ohřátého mléka s borůvkovým medem a z 1/3 mléčné pěny. Mléko si odměříme a dáme ho ohřát do rendlíku. Jakmile je mléko ohřáté přimícháme do něj alespoň polévkovou lžíci ochuceného medu.
Mléčnou pěnu lze vyrobit parní tryskou na šlehání mléka nebo napěnovačem. Pěnu nalejeme do hrnečku s mléčným borůvkovým základem a tadá... borůvkové Medvědccino je na světě. Pochutná si na něm každý. Stačí si vybrat svou oblíbenou příchuť ochuceného medu.