Co je ta bílá vrstva na povrchu ochuceného medu?

Jedná se o vysráženou bílkovinu, zcela běžný a přirozený jev, ke kterému dochází zejména při rychlé změně teploty. Nebojte se negativního ovlivnění kvality a chuti ochuceného medu: stačí ho důkladně promíchat lžičkou, případně krátce zahřát, aby se bílkovina opět spojila.

Podobné otázky

Galerie

Zdeňka Paštiková

Máte dotaz k objednávce? Nebo si jen chcete popovídat o včelách? Vedoucí naší zákaznické linky Zdeňka Paštiková je tím pravým společníkem na vaší cestě za sladkými zážitky. Zdeňka získala bohaté zkušenosti s klientským servisem během 12 let působení ve společnosti Vodafone. Teď díky schopnosti zvládnout i ty nejobtížnější situace řeší ve Včelařství Domovina vaše trable.
Neváhejte Zdeňku kontaktovat (tel. 566 466 050, e-mail info@vcelarstvi-domovina.cz) a ona vám s úsměvem na tváři pomůže!