1 + 1 ZDARMA do 20. března 🤩

Proč se na povrchu arašídového másla odděluje olej?

Možná jste si někdy všimli, že se vaše oblíbené arašídové máslo ve skleničce po nějaké době rozdělilo na olej a tužší část. Není se čeho bát! Je to úplně normální jev a stává se to u všech přírodních arašídových másel. Olej z arašídů je totiž plný vitamínů a zdraví prospěšných tuků, které se při skladování mohou od ostatních složek oddělit.

Konzistence arašídového másla

Jak obnovit krémovou konzistenci? Máslo stačí důkladně promíchat lžící nebo vidličkou. Ještě lepší chuť a krémovost arašídového másla získáte, když ho před použitím chvíli necháte v pokojové teplotě. Pokud je naopak po promíchání moc řídké, doporučujeme ho na chvíli uložit do chladničky.

Podobné otázky

Galerie

Zdeňka Paštiková

Máte dotaz k objednávce? Nebo si jen chcete popovídat o včelách? Vedoucí naší zákaznické linky Zdeňka Paštiková je tím pravým společníkem na vaší cestě za sladkými zážitky. Zdeňka získala bohaté zkušenosti s klientským servisem během 12 let působení ve společnosti Vodafone. Teď díky schopnosti zvládnout i ty nejobtížnější situace řeší ve Včelařství Domovina vaše trable.
Neváhejte Zdeňku kontaktovat (tel. 566 466 050, e-mail info@vcelarstvi-domovina.cz) a ona vám s úsměvem na tváři pomůže!
Používáme ověření věku Adulto